De la mic la mare reciclăm și desenăm
preloader

De la mic la mare reciclăm și desenăm

element element element element
De la mic la mare reciclăm și desenăm

De la mic la mare reciclăm și desenăm

Comprest S.A. i-a provocat pe elevii brașoveni la un concurs inedit, ce a avut drept scop educarea copiilor în spiritul protecției mediului și al colectării separate a deșeurilor.

Pe parcursul lunii aprilie, Comprest S.A. a derulat un concurs inedit, intitulat sugestiv „De la mic la mare reciclăm și desenăm”.

Astfel, atât elevii din clasele primare, cât și cei din ciclul gimnazial au fost provocați să creeze diverse opere de artă din materiale reciclabile.

Proiectul s-a derulat în parteneriat cu opt unități de învățământ din municipiul Brașov (școlile gimnaziale numerele 3, 5, 8, 11, 12, 13, 14 și 30) scopul principal fiind educarea elevilor din școli în spiritul protecției mediului, considerată a fi una dintre problemele urgente ale lumii contemporane, dar și al colectării separate a deșeurilor și reciclării acestora.

Astfel, elevii și-au putut demonstra talentul, dar și conștientiza faptul că un pas mic în domeniul reciclării poate conduce la fapte mari pentru protejarea naturii. Un robot din cutii de conserve, o corabie din cartoane de ouă sau un cățeluș din PET-uri au fost doar câteva dintre creațiile inedite create de elevi, care au obținut și premii.

Concursul s-a bucurat de un real succes în rândul copiilor, astfel că au fost primite opere de artă de la peste 180 de elevi, respectiv 108 din clasele I – IV și 76 din clasele V – VIII.

Tocmai pentru a-i motiva, toți elevii care au participat la concurs au primit diplome și premii de participare în funcție de categorie, respectiv tablete pentru desenat, pentru cei mai mici dintre concurenți și ceasuri smart, pentru cei din clasele gimnaziale, precum și materiale promoționale oferite de Comprest.

În plus, cele mai originale lucrări create de elevi au fost selectate de către un juriu format din reprezentanți ai companiei Comprest S.A..

Premiile au fost alese, astfel încât să vină în întâmpinarea nevoilor elevilor în această perioadă, când, din cauza pandemiei, orele de curs s-au desfășurat mai mult în spațiul virtual.

(196) Autorii nostri

Verificați mărturiile noastre lăsate de clienți

tibi

O platforma utila si interesanta, atat pentru traineri cat si pentru cursanti. Cu siguranta ma voi inscrie.

shape

Te învățăm toți pașii și te ghidăm. Succesul tău este ambiția noastră.

Te ajutăm să devii Autor Online

Participa
shape